Emlékezz rám
A jelszavad e-mailben fogod megkapni. Ha nem találod, a levelet nézd meg a SPAM mappában is.
Kérlek add meg a felhasználóneved, vagy az e-mail címed. Az új jelszavad megadásához e-mailben fogunk küldeni egy linket.
Mégsem
FilmBarátok

Mortdecai

Mortdecai    2015. Január 23.

12 107 perc KalandVígjáték

5.5
IMDB: 5.5/10 szavazat

, ,

Nincs információ.

UK, USA

729

Hiba bejelentése

Leírás

Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét. Charles Mortdecai (Johnny Depp), a nagyvilági műkereskedő vad orosz banditákkal, az angol titkosszolgálat embereivel, megdöbbentően hosszú lábú feleségével és néhány nemzetközi terroristával a nyomában is mindig az marad, aki volt.
Ezúttal azonban a szokásosnál is nagyobb szüksége van különleges képességeire. A tudomására jut, hogy egy lopott festmény hátoldalára jegyezték fel annak idején a titkos kódot, melynek segítségével hozzá lehet jutni a nácik elrabolt kincseihez.
Elképesztő kalandokba keveredik – de ő természetesen arcrezzenés nélkül veti bele magát a legnagyobb őrületbe is.

Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

  1. SzSzabi szerint:

    Johnny Depp jobb filmeket is készített már mint ez a legutóbbi. Ha az idióta játékot és a szerencsétlen viselkedést összekevernénk egy pohárba lehet egész jó is lenne ez a film, de akkor ezekre kicsit jobban oda kellett volna figyelni a forgatókönyvben. Nos nem ez történt. Így kicsit félre sikerült a dolog. Jhonny Depp hozta a megszokott játékát a karib-tengeres kapitány személyét. Talán ez is volt az igazi probléma. Így kettős érzések lehetnek a színésszel kapcsolatban. Vagy csak ezt a figurát tudja, vagy akik rendezik a játékát csak ilyenre tudják formálni a személyét. Ez az ami szerintem rejtély marad. Egyszer azért megnézhető a film. 🙂

Ajánlott filmek