Emlékezz rám
A jelszavad e-mailben fogod megkapni. Ha nem találod, a levelet nézd meg a SPAM mappában is.
Kérlek add meg a felhasználóneved, vagy az e-mail címed. Az új jelszavad megadásához e-mailben fogunk küldeni egy linket.
Mégsem
FilmBarátok

Kickboxer: Vengeance

Kickboxer: Vengeance    2016. Szeptember 02.

90 perc AkcióDráma

5
IMDB: 5/10 3026 szavazat

, ,

Nincs információ.

USA

1250

Hiba bejelentése

Leírás

Kurt Solan és testvére, David kiváló harcművészek. Amikor David megnyeri a Karate Világbajnokságot, egy titokztatos promóter Hongkongba hívja. Bár Kurt ellenzi a dolgot, testvére mégis elutazik. Nem sokkal később levelet kap Davidtől, aki azt kéri tőle, találkozzanak Bangkokban, Thaiföldön. Kurt gépre száll, azoban nem sokkal érkezése után tragikus híreket kap: testvérét megölték. A férfi David korábbi tanára, Xian Chow segítségével elsajátítja a Muay Thai harcművészetet, hogy bosszút állhasson testvére gyilkosán. Azonban nem lesz könnyű dolga, ugyanis ellenfele nem más, mint a hírhedt kickboxer, Tong Po. Az 1989-es Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban remake-je.

Kickboxer: Vengeance
Kickboxer: Vengeance
Kickboxer: Vengeance
Kickboxer: Vengeance

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

  1. Erika09 szerint:

    Tisztelt Film Barátok csapata! Folyamatosan kapok emailt a filmekről, melyeket megnézhetek és köszönettel veszem. Viszont még eddig, amelyiket meg akartam nézni, mint pl. a Kickboxert is, nem sikerül. Előtte sem sikerült megnézni más filmeket sem. Fogalmam nincs mi az oka, de így nincs értelme a regisztrációmnak! Üdvözlettel: Kozma Erika.

Ajánlott filmek