Emlékezz rám
A jelszavad e-mailben fogod megkapni. Ha nem találod, a levelet nézd meg a SPAM mappában is.
Kérlek add meg a felhasználóneved, vagy az e-mail címed. Az új jelszavad megadásához e-mailben fogunk küldeni egy linket.
Mégsem
FilmBarátok

Bérhaverok

The Wedding Ringer    2015. Január 16.

R 101 perc Vígjáték

6.7
IMDB: 6.7/10 30066 szavazat

, ,

1 díj és 2 jelölés.

USA

310

Hiba bejelentése

Leírás

Egy balféknek is jár a boldog esküvő. Doug (Josh Gad) legalábbis ebben reménykedik, így menyasszonyának, álmai nőjének azt hazudja, hogy rengeteg barátja van, vagy hét vőfélyt szervezett már a legjobb cimbikből és a tanúja pedig a legeslegjobb haver lesz. A lagzi viszont vészesen közeledik, és Doug képtelen beújítani legalább egy balekot, akit otthon bemutathatna. Így jut el Jimmy (Kevin Hart) cégéhez. A nagydumás kiscsávó vállalata pont a Doughoz hasonló lúzerek miatt megy jól: hívásra régi iskolatársnak, gyerekkori pajtásnak adja ki magát, igény szerint tanú vagy vőfély. A lényeg, hogy hazudik, mint a vízfolyás, és mestere a sosem volt közös emlékek kitalálásának és előadásának. Ő szervezi össze azt a hét gyanús figurát is, akiknek az a feladata, hogy Doug legjobb barátainak képében megédesítsék pirulós és dadogós, de nagyon szerelmes hősünk élete nagy napját. De az is lehet, hogy végül inkább tönkre teszik.

Bérhaverok
Bérhaverok
Bérhaverok
Bérhaverok
Bérhaverok
Bérhaverok

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

  1. SzSzabi szerint:

    Ez a bérhaverok kicsit túl lett játszva. Voltak vicces jelenetek, vicces párbeszédek, de sajnos sok olyan is volt, ami nagyon elrugaszkodott a valóságtól és ettől nem volt igazán vicces. A szövegek, párbeszédek sokszor irracionálisan butának, etethetőnek mutatja az átlagembert a filmben, lehet Amerikában ez így van, de az én környezetemben biztosan nem. Ennyire nem kellett volna ezt erőltetni. A benyomásom pont ez volt sokszor. Pedig az alapötlet és sok helyzet komikum nagyon jó volt. Lehet a Hadházival kellett volna beszélniük, vagy a Bödőccsel, nem tudom, de biztos szövegben sokkal viccesebb is lehetett volna. Persze nem olyan rossz így sem de én 5,5-nél jobbat nem adtam volna a filmnek.

Ajánlott filmek