Emlékezz rám
A jelszavad e-mailben fogod megkapni. Ha nem találod, a levelet nézd meg a SPAM mappában is.
Kérlek add meg a felhasználóneved, vagy az e-mail címed. Az új jelszavad megadásához e-mailben fogunk küldeni egy linket.
Mégsem
FilmBarátok

Agymanók

Inside Out    2015. Június 19.

PG 94 perc AnimációsCsaládiVígjáték

8.7
IMDB: 8.7/10 szavazat

,

, ,

Nincs információ.

USA

1367

Hiba bejelentése

Leírás

Egy átlagos kamaszt az érzelmei irányítanak. Öröm, szomorúság, félelem és düh mind együtt jár. Riley Anderson hétköznapi tizenkét éves lány, akinek az élete egy csapásra nagyot változik, amikor ő és a családja a békés kertvárosból San Franciscóba költöznek, az édesapja új állása miatt. A kislány életét, a tudatában emberi személyként élő érzelmek határozzák meg, akikre ugyancsak nagy hatást gyakorolnak a kelletlen változások. És, ha az érzelmek közt zavar támad, az mind-mind kivetül Riley-ra is. Ráadásul Riley leghatározóbb érzelme, Derű véletlenül nagy zűrzavart okoz a kislány fejében, ami immár nemcsak az érzelmeket, de Riley egész lényét is befolyásolhatja.

Agymanók
Agymanók
Agymanók
Agymanók

Vélemény, hozzászólás?

1 Hozzászólás

  1. SzSzabi szerint:

    Sikeresen túl jutottam az agymanókon. A bemutató sokkal többel kecsegtetett engem mint, amit a teljes film adott. Szó se róla, aranyos kedves, idegesítő és jópofa figurák mind vannak benne. Röviden azt mondanám ez a film szórakoztató és tényleg meg lehet nézni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. De szerintem túl van értékelve az IMDB szerint. Vagy a szinkron lett ez esetben rosszabb, mint az eredeti nyelv? Ezt még nem tudom. Minden esetre így szinkronosan nekem nem jött be annyira 6-6,5-nél többre nem értékelném. A “Bánat” már túl hamar és állandóan az ember agyára megy. A “Harag” na az ott volt, az el van találva. De valahogy kicsit nem ezt vártam, valahogy kicsit hiányoztak belőle valami élesebb és egyben sokszor összemosódottabb párhuzamok. Ettől függetlenül jó a film s egyszer-kétszer tényleg meg lehet nézni számomra.

Ajánlott filmek